Formació

Benvinguda i benvingut a l’espai formatiu de CAIF, aquí trobaràs diferents opcions formatives adaptades a les teves necessitats i materials que complementen les qüestions treballades a les formacions presencials.

Per accedir disposes d’una id d’usuari/a i una contrasenya que t’animem a canviar després d’accedir per primera vegada a la plataforma.

Cursos i tallers

Escola de mares i pares

Espai dirigir a pares, mares, tutores i tutors legals o persones responsables de l’educació de menors que desitgin ampliar eines educatives o accedir a un espai a on poder compartir les seves inquietuds i experiències. L’espai d’Escola de mares i pares és un espai presencial de periodicitat quinzenal, obert i organitzat per mòduls per a que puguis assistir a aquells que més t’interessin. Aquí, a la plataforma virtual, trobaràs materials complementaris o treballats a les sessions presencials per a que puguis mantenir-te al dia i en constant aprenentatge en l’increïble camí del desenvolupament i el creixement personal de la infància.

Càpsules d’entrenament psicològic

a) Relaxació i respiració

b) Ansietat: com identificar símptomes premòrbids, què faig?

c) Com organitzar una adequada economia de fitxes o sistema de reforç en modificació de conducta en la infància.

Resolució de conflictes familiars i teràpia breu estratègica

Formació dirigida a la millora de la gestió dels conflictes, millora i entrenament en les habilitats de comunicació i entrenament d’estratègies eficaces dirigides a l’abordatge i resolució de conflictes en l’àmbit familiar.